TOBAK ZA VODNO PIPO

ADALYA -AQM - BLUE HORSE TOBAK ZA ŠIŠO-NARGILO-VODNO POPO

“Vaš Vstop v Svet Šiše

Šiša, ali vodna pipa, predstavlja izjemno doživetje ob uživanju posebnega (sadnega) tobaka. Ime teh edinstvenih vodnih pip izhaja iz perzijske besede za steklo, “shisha.” Pogovorno jim pravimo tudi nargile, izraz, ki prevladuje predvsem v Turčiji in izvira iz besede za kokos. Prvotna oblika šiše, ki sega v zgodovino Indije, je bila narejena iz kokosovih lupin. V sodobnem času pa so šiše, ki jih najdete v naši spletni trgovini, ATH nargile moderne steklene stvaritve z eno ali več cevmi.

Pri nas lahko odkrijete bogat katalog, ki vključuje vse, kar potrebujete za popolno uživanje ob šiši doma, ob izjemno dostopnih cenah. Ne glede na to, ali iščete kakovostno nargilo/ŠIŠO za osebno uporabo ali želite podariti privlačno darilo za rojstni dan, boste v naši ponudbi zagotovo našli, kar potrebujete.

Od Nišnega Izdelka do Globalne Popularnosti
Trg vodnih pip doživlja revolucionarne spremembe, saj se je ponudba širila do te mere, da je težko ugotoviti izvor posamezne pipe – ali iz Egipta, Kitajske ali Južne Amerike. Šiša ni več zgolj nišni izdelek; postala je globalni trend, ki ga najdemo v vseh družbenih slojih. Med temi raznolikimi ponudbami so tudi turške nargile, ki se razlikujejo po materialu in strukturi. Izdelane so iz medenine, ožje in pogosto pridihajo ekskluzivnosti. Vendar pa so na voljo le v omejenem številu krajev, predvsem v Turčiji, s cenami, ki odražajo ročno izdelavo vsake posamezne ATH NARGILE pipe.

Egipčanska Šiša – Od Prvotnih Kokosovih Lupin do Sodobnih Steklarskih Umetnin
Izraz “šiša” izhaja iz perzijskega “shish,” kar pomeni “kozarec,” kar se nanaša na stekleno posodo za vodo v večini šiš. Prvotna nargila iz Indije je bila narejena iz kokosovih lupin, nato pa je postala priljubljena v perzijskem in arabskem svetu. Razvoj šiše se je zaključil v Turčiji, ki je svoj pečat pustila na obliki te vodne pipe, ki se skozi stoletja ni bistveno spremenila.

Zgodovina Vodne Pipe – Užitek za Sladokusce
Kajenje šiše ima dolgo in bogato zgodovino, ki seže od čajnic in kavarn do palač in templjev ter družinskih domov. Nargila je postala del družbenih interakcij, od arabskega sveta do evropskih rekreativnih kadilcev. Zdaj lahko uživate v orientalskih užitkih v številnih kavarnah in barih s šišami, kjer je vzdušje sproščeno in prijetno. V naši spletni trgovini pa vam omogočamo, da svoj večer s prijatelji ob različnih okusih sadnega tobaka prenesete tudi v domače okolje.

Turške ATH Nargile – Ekskluzivnost v Medeninastih Linijah
Turške nargile se razlikujejo po materialu in strukturi, saj so ožje in pogosto izdelane iz medenine. Ponudba teh pip je relativno majhna, saj so težko dostopne zunaj Turčije razen pri nas . Ročno izdelane, turške ATH nargile predstavljajo poseben statusni simbol, ki ga lahko redko najdete drugje.

Zgodovina Vodne Pipe – Od Indije do Evrope
Začetki orientalske nargile segajo v severozahodne indijske province, kjer so bile preproste in robustne, izdelane iz kokosovih lupin. Uporabljale so se za kajenje opija in hašiša ter so se počasi razširile v Perzijo in arabske dele Severne Afrike. Tam so nargile postale del kulturnega življenja, kjer so dodali sadne okuse in jih postregli z ledeno mrzlo vodo. Sčasoma so pravila in kodeksi ravnanja za uporabo vodne pipe pridobili na pomenu, nekateri pa se ohranjajo še danes, čeprav so nekoliko zastareli.

Zaključek Zgodbe Šiše
Danes je kajenje šiše užitek, ki ga lahko delite s prijatelji ob raznolikih okusih tobaka. Klasične oblike so se razvile v sodobne steklene umetnine, ki še vedno nosijo dušo prvotne šiše. S TrojaShisha vstopite v ta čarobni svet in doživite šiša kulturo na popolnoma nov način.”

NAKUP TOBAKA za Šišo JE DOVOLJEN SAMO POLNOLETNE OSEBE NAD 18+ LET

  • Spletna prodaja  tobak za Šišo , in povezane izdelke elektronskih cigaret je v Sloveniji prepovedana. 30. člen, 5. točka Zakona o omejevanju uporabe tobačnih in povezanih izdelkov (ZOUPTI) pravi: “Prepovedano je dajanje na trg tobaka, tobačnih izdelkov in povezanih izdelkov prek interneta, telekomunikacij ali katere koli druge razvijajoče se tehnologije ali čezmejna prodaja na daljavo.”Skladno z veljavnimi predpisi tovrstne izdelke prodaja in izdaja zgolj preko obstoječih poslovalnic.

DODATNE INFORMACIJE:
Osebno ter samo polnoletnim osebam nad 18+ let

Ali ste starejši od 18 let? Ta stran, med ostalim, vsebuje tudi informacije o tobačnih izdelkih. Za ogled teh vsebin in nakup izdelkov morate biti stari vsaj 18 let oziroma zakonsko polnoletni.