Naša zgodba

O nas

ADALYA Tobak -Troja Šiša  / Lounge bar & Club
Šiša Lounge bar & Club se nahaja na dolenski cesti 11, 1000 Ljubljana v stavbi strelišče park Rudnik, kjer ne manjka dobre zabave in seveda pestre ponudbe pijač.

REZERVACIJE  PO PREDHODNEM NAROČILU PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA ALI TELEFONA.

Troja Šiša  / Lounge bar & Club
Dolenjska cesta 11
1000 Ljubljana

Tel: +386 40 222 454
E-mail: info@trojashisha.si

Naša zgodovina

2009-2017

Naši začetki segajo v leto 2009 v podhod železniške postaje v majhnem lokalu Simplon bar-u. Kjer smo poleg 24/7 dobre zabave začeli z uvajanjem programa Šiša.

2015-2017

To obdobje nas popelje do še dodatnega Šiša,Vodne pipe  bara na isti lokaciji pod imenom GOLDEN EYE hookah lounge bar.

! po novi zakonodaji leta 2017 so nam prepovedali kjenje Šiša v zaprtih prostorih in seveda podhodu samem, zato smo pričeli z novo zgodbo novembra 2017. 

2017

Troja Lounge Bar & Club

je postala sinonim za edinstveno zabavo v Ljubljani. Naš nočni klub je znan po najboljših DJ-jih in živahni atmosferi, ki spodbuja ples in zabavo. Šiša  bar je idealen za tiste, ki iščejo sproščujočo in elegantno izkušnjo. Naša hrana je izjemna, saj smo se osredotočili na kreativne jedi, ki so pripravljene iz najkakovostnejših sestavin.

Naše priznane dogodke so idealne za tiste, ki iščejo nekaj posebnega. Od rojstnodnevnih zabav, do poslovnih srečanj, naša ekipa bo poskrbela, da bo vaš dogodek nepozaben.

Z našo izjemno ekipo, ki je zagnana in strokovna, smo zagotovili, da vsak gost obišče Troja Lounge Bar & Club, se počuti kot doma in se vrne znova in znova.

Z zagnanostjo in trudom sem se prebil v svet gostinstva in na koncu uresničil svoje sanje. Za vas smo pripravili popolno izkušnjo v Troja Lounge Bar & Club v Ljubljani, zato ne oklevajte in se pridružite nam!

Pridruži se naši ekipi

Si želiš dela v prijetnem kolektivu

Če imate izkšnje v delu natakarja/barmana in se želite dela v naši ekipi, nas kontaktirajte in z veseljem se pogovorimo in vam predstavimo dinamiko našega dela.

Ali ste starejši od 18 let? Ta stran, med ostalim, vsebuje tudi informacije o tobačnih izdelkih. Za ogled teh vsebin in nakup izdelkov morate biti stari vsaj 18 let oziroma zakonsko polnoletni.