Naša zgodba

O nas

ADALYA-Troja Shisha / Lounge bar & Club
ADALYA-Troja Shisha / Lounge bar & Club se nahaja na dolenski cesti 11, 1000 Ljubljana v stavbi strelišče park Rudnik, kjer ne manjka dobre zabave in seveda pestre ponudbe pijač, pijače in seveda shish.

REZERVACIJE  PO PREDHODNEM NAROČILU PREKO KONTAKTNEGA OBRAZCA ALI TELEFONA.

Troja Shisha / Lounge bar & Club
Dolenjska cesta 11
1000 Ljubljana

Tel: +386 40 222 454
E-mail: info@adalya.si

Naša zgodovina

2009-2017

Naši začetki segajo v leto 2009 v podhod železniške postaje v majhnem lokalu Simplon bar-u. Kjer smo poleg 24/7 dobre zabave začeli z uvajanjem programa Shisha.

2015-2017

To obdobje nas popelje do še dodatnega shisha bara na isti lokaciji pod imenom GOLDEN EYE hookah lounge bar.

! po novi zakonodaji leta 2017 so nam prepovedali kjenje shish v zaprtih prostorih in seveda podhodu samem, zato smo pričeli z novo zgodbo novembra 2017. 


2017-še traja

Troja lounge bar & Club je  za nas pomenil prelomno poglavje.

Poleg nadaljevanja zgodbe shisha smo uvedli tudi program večjih koncertov in shisha night programov, kar nam je omogočilo večjo prepoznavnost in boljše druženje in zabavo za vse naše goste.

Ker se je program shisha toliko povečal, smo se odločili da postanemo distributer znamke adalya tobacco, shish in vseh pripomočkov.


Pridruži se naši ekipi

Si želiš dela v prijetnem kolektivu

Če imate izkšnje v delu natakarja/barmana in se želite dela v naši ekipi, nas kontaktirajte in z veseljem se pogovorimo in vam predstavimo dinamiko našega dela.

Ali ste starejši od 18 let? Ta stran, med ostalim, vsebuje tudi informacije o tobačnih izdelkih. Za ogled teh vsebin in nakup izdelkov morate biti stari vsaj 18 let oziroma zakonsko polnoletni.